30.3.13

Σήμερα από τον a-kalypto περνά η Νικολέττα Καρρά (hot photos 'n' video)


Το αγαπημένο Μαράκι του 50 - 50, κατά κόσμον Νικολέττα Καρρά, περνάει απόψε από τον α-κάλυπτο και σας χαρίζει ένα από τα πιο {αν όχι το πιο} ολοκληρωμένα photo - αφιερώματα στο ελληνικό internet.

Και πριν προχωρήσετε στο φωτογραφικό υπερθέαμα και απολαύσετε πόντο - πόντο τα 178 εκατοστά ύψος της Νικολέττας Καρρά, να θυμήσω πως μια ακόμα επίσης Νικολέττα, επίσης πανύψηλη, επίσης πανέμορφη και επίσης μελαχροινή έχει φιλοξενηθεί στις σελίδες του ανδρικού μας περιοδικού (ε, αν δεν καταλάβατε ποια είναι κάντε κλικ εδώ).



Η Νικολέττα Καρρά στο Maxim (ολόκληρη η φωτογράφιση):









Και επειδή μια sexy φωτογράφιση δεν είναι αρκετή, ας απολαύσουμε τη Νικολέττα Καρρά σε πολλές φωτογραφίες στην παραλία, με πολλά hot bikini: 











Και επειδή οι 17 ως άνωθεν hot pics μπορεί να μην σας κάλυψαν, ας περάσουμε και σε 2 video, γιατί εμείς εδώ στον α-κάλυπτο τιμούμε την υπογραφή μας.

1. Η Νικολέττα Καρρά στην ταινία 180 μοίρες προσπαθεί να αποπλανήσει σε kinky καταστάσεις τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη (απορώ με την αυτοσυγκράτηση του Caveman).




2. Η Νικολέττα Καρρά σε backstage video από αρκετά παλιά (και δυστυχώς αρκετά ντυμένη) φωτογράφισή της και πάλι (!) στο Maxim:




ΥΓ: Αμάν ρε Μαράκι, αμάν ρε Μαράκι!!!
ΥΓ2: Φήμες που κυκλοφορούν ότι ο γράφων αντιγράφει το σημερινό κομμάτι από γνωστό site του ανταγωνισμού ελέγχονται ως ανακριβείς και κακοήθεις... 
ΥΓ3: Αρρώστια... (μόνο για μυημένους α-κάλυπτος το τελευταίο)


by a-kalyptos

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...