4.10.12

Έρχεται το Samsung Galaxy SIII Mini στις 11 Οκτωβρίου;


Η Samsung μοίρασε προσκλήσεις για μία ειδική παρουσίαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου στη Γερμανία.

Στις προσκλήσεις αρχικά διακρίνουμε το χαρακτηριστικό “S” και στη συνέχεια βλέπουμε τον τίτλο «Το τόσο μεγάλο μπορεί να είναι μικρό και το τόσο μικρό μπορεί να είναι μεγάλο» (So gross kann klein sein und so klein kann gross sein).

Επίσης, η εταιρεία μας παροτρύνει να ετοιμαστούμε για μια «μικρή αίσθηση», συνεπώς, όλοι εκτιμούν ότι πρόκειται για το λανσάρισμα της Galaxy σειράς με μικρότερο μέγεθος.

Άλλωστε, το Samsung Galaxy SIII Mini φημολογείται εδώ και μήνες ότι θα έχει κυκλοφορήσει στην αγορά μέχρι το τέλος του έτους, άρα το πιθανότερο είναι να έφτασε η ώρα που θα μας συστηθεί.

Η πρόσκληση μας θυμίζει λίγο από τις φράσεις που χρησιμοποιήθηκαν για το λανσάρισμα των Samsung Galaxy SIII και Samsung Galaxy Nexus που ήταν «το επόμενο μεγάλο πράγμα είναι ήδη εδώ» και «κάτι μεγάλο έρχεται» αντίστοιχα.

Το Samsung Galaxy SIII Mini ακούγεται ότι θα διαθέται οθόνη μεγέθους 4 ιντσών, ανάλυσης 800x480 pixels και κάμερα, ανάλυσης 5 MP. Θα είναι εξοπλισμένο με διπύρηνο επεξεργαστή και θα τρέχει με το Jelly Bean.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...