23.7.12

To Fiat 500L θα φτιάχνει και καφέ...

Πολλά είναι τα νέα χαρακτηριστικά του Fiat 500L αλλά αυτό που έχει δημιουργήσει θόρυβο είναι ύπαρξη μηχανής espresso. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε εσπρεσιέρα σε αμάξι αλλά η πρώτη φορά που επίσημα η Fiat ενσωματώνει μηχανή espresso σε ολοκαίνουριο μοντέλο και μάλιστα με την βοήθεια της Lavazza. Αυτό σημαίνει ότι το νέο Fiat 500L όχι απλά θα μπορεί να φτιάχνει espresso αλλά θα φτιάχνει Lavazza espresso.



Η κριτική που δέχεται το Fiat 500L έχει να κάνει με τον μικρό χαμό από αξεσουάρ και μπιχλιμπίδια που έχει το αυτοκίνητο. Τώρα με την προσθήκη της μηχανής Lavazza espresso πολύ ανησυχούν ότι οι οδηγοί αντί να προσέχουν στον δρόμο θα ασχολούνται με τον καφέ. Για αυτό η Fiat ξεκαθαρίζει ότι η εσπρεσιέρα θα λειτουργεί μόνο όταν το Fiat 500L είναι σταματημένο.


Για την Fiat, το νέο Fiat 500L είναι το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο με ενσωματωμένη μηχανή epsresso που χρησιμοποιεί Lavazza A Modo Mio pods για τον καφέ. Τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε σε μερικούς μήνες όταν το Fiat 500L είναι διαθέσιμο προς πώληση από τον Οκτώβριο και μετά. Μέχρι τότε θα μπορούμε να απολαμβάνουμε espresso εκτός αυτοκινήτου, από την αγαπημένη μας καφετέρια χωρίς την παραμικρή ενόχληση στην οδήγηση.

Πηγή

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...