12.5.12

Μαρία Μενούνος: Μικρό αφιέρωμα...

Σε προηγούμενή μας ανάρτηση (εδώ) ξαναμιλήσαμε για τα ελληνόπουλα που ρίχνουν στο πάτωμα τα σαγόνια των ανδρών στις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία και που οι παπαράτσι τις κυνηγούν για μια φωτογραφία τους.
Λοιπόν, πιστεύουμε πως ο a-kalyptos θα σας άφηνε παντελώς ακάλυπτους εάν δεν έκανε και ένα  μικρό (αλλά αναγκαίο) αφιέρωμα σε μια από τις πρώτες και πιο διάσημες αυτή τη στιγμή Ελληνίδες της πέραν του ατλαντικού showbiz. Και ασφαλώς μιλάμε για την Μαρία Μενούνος.

Που την ξέρεις, που την ξέρεις;
Η αλήθεια είναι πως παρά τις εκατοντάδες εμφανίσεις της στα αμερικανικά media, εσύ την πρωτογνώρισες το 2005 όταν ανακοινώθηκε ότι θα ήταν η συμπαρουσιάστρια του Sakis στην Eurovision.

Που την ξανάδες, που την ξανάδες;
Μετά την Eurovision κι αφού αισθανθήκαμε όλοι εθνικά υπερήφανοι για το Μαράκι μας (παπούτσι από τον τόπο σου...) τα μεσημεριανάδικα και τα celebrity gossip περιοδικά της αφιέρωσαν ώρες και τόνους μελάνης, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στο αμερικανικό Dancing With The Stars. (τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να κάνουμε αντίστοιχο αφιέρωμα και  στη Ρία Αντωνίου που τη σεζόν που πέρασε τρέλανε τους Ιταλούς ακάλυπτους).

Γιατί σ' αρέσει;
1) Γιατί είσαι ελληναράς και παθαίνεις ένα "κάτι" αυτομάτως για κάθε ελληνικής καταγωγής celebrity.
2) Γιατί είναι κούκλα. (απλά).
3) Γιατί ως ελληνίδα έχει philotimo (το'πε και ο Μπάρακ αυτό, μην ξεχνιόμαστε) και έτσι όταν έχασε στοίχημα (γιατί είναι ελληνίδα και παίζει και στοίχημα) για το πρωτάθλημα αμερικανικού ποδοσφαίρου εμφανίστηκε με το bikini της στην Times Square!!!

Trivia: Η Μαρία Μενούνος εκτός από δημοσιογράφος του E! Entertainment, έχει στάνταρ εισιτήριο στα Oscars όπου μιλάει με όλους τους σταρ, ενώ έχει πάρει μέρος και σε μερικές ταινίες και σειρές (έχει κάνει και παραγωγή σε μία από αυτές). Τέλος να πούμε επίσης ότι γράφει βιβλία και ανεβαίνει σε ρίνγκ με την σημαία της Ελλάδας.

Δες φωτογραφίες και video της:

















by a-kalyptos

















Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...